Vendimi Nr. 3, date 04.05.2009-Projekte ne vazhdim IA

Vendimi Nr. 4, date 04.05.2009-Marreveshje bashkepunimi

Vendimi Nr. 5, date 04.05.20009-Harta Arkeologjike Nenujore e Bregdetit Shqiptar

Vendimi Nr. 6, date 04.05.2009-Lagjja Romake Bizantine Jashte Mureve te Castrumit

Vendimi Nr. 7, date 04.05.2009-Vendbanimi Neolitik Kallamas

Vendimi Nr. 8, date 04.05.2009-Survey ne ishullin e Maligradit

Vendimi Nr. 9, date 04.05.2009-Survey ne Luginen e Bulqizes

Vendimi Nr. 10, date 04.05.2009-Porta Lindore e Castrum-it, Elbasan, Kulla 10

Vendimi Nr. 11, date 04.05.2009-Projektet IA – Fondacioni Butrinti

Vendimi Nr. 12, date 04.05.2009-Ndertimi i Rruges Finiq

Vendimi Nr. 13, date 04.05.2009-Linja 400 kv Tirane-Podgorice

Vendimi Nr. 14, date 04.05.2009-Linja 400 kv Tirane-Elbasan

Vendimi Nr. 15, date 04.05.2009-Zona turistike e Malit te Moraves

Vendimi Nr. 16, date 04.05.2009-Zona turistike e Gjirit te Drinit

Vendimi Nr. 17, date 04.05.2009-HEC-et Orgjost i Ri, Bele 1,2, Topojan 1,2

Vendimi Nr. 18, date 04.05.2009-HEC Rapun 1,2

Vendimi Nr. 19, date 04.05.2009-Poli Energjetik Rajoni Lezhe

Vendimi Nr. 20, date 04.05.2009-Fabrike per riciklimin e mbetjeve plastike,Bilisht

Vendimi Nr. 21, date 04.05.2009-Ndertimi i Fabrikes ne Balldren

Vendimi Nr. 22, date 04.05.2009-HEC Kabash 1,2

Vendimi Nr. 23, date 04.09.2009-Fabrika e cimentos Bushat,Shkoder

Vendimi Nr. 24, date 04.05.2009-Kompleks industrial per prodhimin e cimentos dhe tullave te lehta, Fushe Kruje

Vendimi Nr. 25, date 04.05.2009-Pike karburanti dhe ambiente sherbimi, ne zonen arkeologjike B, Shkoder

Vendimi Nr. 26, date 15.10.2009-Rikonstruksioni i segmentit rrugor Kanali i Cukes-Butrint

Vendimi Nr. 27, date 15.10.2009-Ndertimi i Farit, Lekurs, Sarande

Vendimi Nr. 28, date 15.10.2009-Ambientet perqark sternes se ujit, Kalaja e Beratit

Vendimi Nr. 29, date 15.10.2009-Studim urbanistik pergjate rruges se Rinasit

Vendimi Nr. 30, date 15.10.2009-Pike karburanti dhe ambiente sherbimi ne zonen arkeologjike B, Shkoder

Vendimi Nr. 31, date 15.10.2009-Licence individuale V. Dimo

Vendimi Nr. 32, date 15.10.2009- Licence individuale Gj. Frasheri

Vendimi Nr. 33, date 17.11.2015-Rikonstruksioni i rruges Kanali i Cukes-Butrint

Vendimi Nr. 34, date 17.11.2009-Raporti i sondazheve realizuar ne segmentin rrugor Kardhiq-Sarande

Vendimi Nr. 35, date 17.11.2009-Gjurma e rruges Fier-Levan