1.Vendim Nr.1 dt. 15.01.2015 – Bypass Rrogozhine

2.Vendim Nr.2 dt. 15.01.2015 -Linja e perpunimit te mineralit te kromit

3.Vendim Nr.3 dt. 15.01.2015 – HEC Muhejan 1,2 dhe 3

4.Vendim Nr. 4 dt. 15.01.2015 – OST – Uznove-Corovode

5.Vendim Nr.5 dt. 15.01.2015 – OST Linja ajrore 110 Kv Babice-Sarande

6.Vendim Nr.6 dt. 15.01.2015 -Parku eolik, Kavaje

7.Vendim Nr.7 dt. 15.01.2015 -Parku industrial, Rrashbull, Durres

8.Vendim Nr.8 dt. 15.01.2015 – Kompleks turistik Grand Europa Resort, Pulaj, Velipoje

9.Vendim 09 Dt.18.02.2015 – Verifikimi i punimeve ne rrugen prane fshatit Qesarat, Levan-Tepelene (Loti2)

10.Vendim Nr.10 dt. 18.02.2015 -Resort Turistik, Gjileke, Dhermi

11.Vendim Nr.11 dt. 18.02.2015 -HEC Shengjon1,2 dhe 3, Mirdite

12.Vendim Nr.12 dt. 18.02.2015 -OST Llapaj-Peshkopi

13.Vendim Nr.13 dt. 18.02.2015 -OST Kombinat, Tirane

14.Vendim Nr.14 dt. 18.02.2015 -Shtese objekti per aktivitet industrial, Gjirokaster

15.Vendim Nr.15 dt. 18.02.2015 -Impiant i perpunimit te mbetjeve urbane, Elbasan

16.Vendim Nr.16 dt. 18.02.2015 -Godine banimi dhe sherbimi 7 kat, Durres

17.Vendim Nr.17 dt. 18.02.2015 -Per germime klandestine ne Orikum, Vlore

18.Vendim Nr.18 dt. 18.02.2015 -Rruga hyrese ne parkun arkeologjik te Apolonise

19. Vendim Nr.19 dt.11.03.2015 – OST Babice-Sarande

20.Vendim Nr.20 dt.11.03.2015 – Rehabilitimi i Qendres Historike Lezhe

21.Vendim Nr.21 dt.11.03.2015 – Shetitore Bregut te Drinit, Faza II

22.Vendim Nr.22 dt.11.03.2015 -Per germime klandestine ne Orikum, Vlore

23.Vendim Nr.23 dt.11.03.2015 – OST Llapaj-Peshkopi

24.Vendim Nr.24 dt.11.03.2015 - Verifikim ne terren, fshati Sherisht, Komuna Qender, Vlore

25.Vendim Nr 25 dt.11.03.2015 – Verifikim ne kuader te punimeve per projektin ”Vija Bregdetare, Vlore”

26.Vendim Nr 26 dt.26.03.2015 -Rrjeti i ujësjellësit në qytetin e Lezhës dhe në Balldren- Lezhë

27.Vendim Nr 27 dt.26.03.2015 -Rruga hyrëse, në Parkun Arkeologjik të Apolonisë, ARRSH

28.Vendim Nr 28 dt.26.03.2015 - OST Rrashbull-Kavajë

29.Vendim Nr 29 dt.26.03.2015 – OST Uznovë-Çorovodë

30.Vendim Nr 30 dt.26.03.2015 – Germim arkeologjik në kuadër të projektit Vija bregdetare e qytetit të Vlorës-FSHZH

31.Vendim Nr 30 dt.01.04.2015 -OST propozimi per linjen Shqiperi -Kosove

32. Vendim Nr 32 dt.13.052015 -Kora Antike e Epidamnos Dyrrahionit- IA

33. Vendim Nr 33 dt.13.052015 -Studim Sistematik dhe Krahasues i Prehistorise, Korce, Kolonje dhe ne luginen e lumit Osum- UT

34. Vendim Nr 34 dt.13.052015 - Qendra e Kontrollit dhe e Biletarise P.A Finiq

35. Vendim Nr 35 dt.13.052015 -Gjetje rastesore ne fshatin Dukaj-Tepelene

36. Vendim Nr 36 dt.13.052015 -Gjetje rastesore ne Krahes, Tepelene

37. Vendim Nr 37 dt.13.052015 -Miratim i konceptit te germimit Babice Sarande – OST

38. Vendim Nr 38 dt.13.052015 -Rrjeti inxhinierik- Nisatel ne Orikum, Rradhime, Tragjas dhe Dukat-Fushe

39. Vendim Nr 39 dt.13.052015 -Fabrika e pasurimit te kromit, Komuna Surroj, Kukes

40. Vendim Nr 40 dt.13.052015 -Kompleks turistik, ”San Pietro” Gjiri i Lalezit, Ishem, Durres

41. Vendim Nr 41 dt.13.052015 -Perfundimi i germimit te arkeologjik ne sektorin A,A1 dhe A2, By-pass Fier Levan

42. Vendim Nr 42 dt.13.052015 -Sondazhe arkeologjike ne kompleksi rezidencial ”New Born” Gjiri i Lalezit-Hamallaj

43 Vendim Nr 43 dt.13.052015 -Rikualifikimi Urban i Parkut ”Aqif Pasha” dhe Bazilikes, Elbasan

44. Vendim Nr 44 dt.13.052015 -HEC Lefter 1, 2A dhe 2B dhe 3, Kolonje, Korce

45. Vendim Nr 45 dt.13.052015 -HEC Kiri 1 dhe 2, Shkoder

46. Vendim Nr 46 dt.13.052015 -Rezidence vilash ”Shetaj, Durres

47. Vendim Nr 47 dt.13.052015 -HEC Skatine-Kam, Tropoje

48. Vendim Nr 48 dt. 27.05.2015 -Linja e pasurimit te kromit Kalimash-Kukes

49. Vendim Nr 49 dt.04.06.2015 – Zona e mbrojtur arkeologjike e Komanit

50. Vendim Nr 50 dt.04.06.2015 - Projekti shkencor ne vazhdim ”Apolonia”

51. Vendim Nr 51 dt.04.06.2015 – Projekti shkencor ne vazhdim ”Foinike”

52. Vendim Nr 52 dt.04.06.2015 - Projekti shkencor ne vazhdim ”Topografia e Epidamne-Dyrrachion”-IA

53. Vendim Nr 53 dt.04.06.2015 – Projekti shkencor ne vazhdim ”Dimali”-IA

54. Vendim Nr 54 dt.04.06.2015 – Projekti shkencor ne vazhdim ”Amantia”-IA

55. Vendim Nr 55 dt.04.06.2015 - Projekti shkencor ne vazhdim ”Vendbanimi antik Arnisa, Babunjë-Lushnjë”-IA

56. Vendim Nr 56 dt.04.06.2015 - Projekti shkencor ne vazhdim ”IA dhe Universiteti i Barit” -IA

57. Vendim Nr 57 dt.04.06.2015 - Projekti shkencor ne vazhdim ”Durrësi në Antikitetin e Vonë”-IA

58. Vendim Nr 58 dt.04.06.2015 – Projekt i ri”Përditësimi dokumentacionit – Therma romake – Butrint”-IA

59. Vendim Nr 59 dt.04.06.2015 - Projekti shkencor ne vazhdim ”Kodra e Shen Dimitrit, Butrint”-IA

60. Vendim Nr 60 dt.04.06.2015 - Projekti shkencor ne vazhdim ”Harta Arkeologjike Nënujore e Bregdetit Shqiptar në kuadër Mesdhetar”- IA

61. Vendim Nr 61 dt.04.06.2015 - Projekti shkencor ne vazhdim ”Qyteti mesjetar Drisht-Shkoder”-IA

62. Vendim Nr 62 dt.04.06.2015- Projekti shkencor ne vazhdim ”Rruga mesjetare Vlore-Tepelene”-IA

63. Vendim Nr 63 dt.04.06.2015 - Projekti shkencor ne vazhdim ”Fshati mesjetar Kamenicë (Delvinë)”- IA

64. Vendim Nr 64 dt.13.05.2015 - ”Projektin e rrugëve të aksesit dhe urave” TAP

65 Vendim Nr 65 dt. 23.06.2015 - Projekti kerkimor Shkencor ”Paleoliti dhe Mezoliti”- IA

66. Vendim Nr 66 dt. 23.06.2015 - Projekti kerkimor Shkencor ”Germime ne Maligrad”- IA

67.Vendim Nr 67 dt. 23.06.2015 - Projekti kerkimor Shkencor ”Handrianopolis”- IA

68. Vendim Nr 68 dt. 23.06.2015 - Projekti kerkimor Shkencor ”Antigonea”- IA

69.Vendim Nr 69 dt. 23.06.2015 - Projekti kerkimor Shkencor ”Alinura”- IA

70.Vendim Nr 70 dt. 23.06.2015 – Projekti kerkimor Shkencor ”Dyrrachium”- IA

71.Vendim Nr 71 dt. 23.06.2015 - Projekti kerkimor Shkencor ”Koman”- IA

72.Vendim Nr 72 dt. 23.06.2015 - Projekti kerkimor Shkencor ”Metodologji ne fushen e prehistorise”- IA

73.Vendim Nr 73 dt. 23.06.2015 – Projekti kerkimor Shkencor ”Sondazhe arkeologjike ne Mesopotam”- IA

74.Vendim Nr 74 dt. 23.06.2015 – Projekti kerkimor Shkencor ”Vezhgime pernjohese Lezhe-Shkoder”- IA

75.Vendim Nr 75 dt. 23.06.2015 – Projekti kerkimor Shkencor ”Kerkime ne luginen e Vjoses”

76.Vendim Nr 76 dt. 23.06.2015 - ”Zhvendosjaa e linjes se transmetimit Shqiperi-Kosove”- OST

77.Vendim Nr 77 dt. 23.06.2015 - Xhamia e Plumbit-Shkoder

78.Vendim Nr 78 dt. 23.06.2015 - Punime infrastrukture per shrimin e fibrave optike- Elbasan

79. Vendim Nr 79 dt. 23.06.2015 – Parku Fotovoltaik- Malesi e Madhe

80. Vendimi Nr. 80, date 15.07.2015Ujesjellesi Fushe Kuqe, Durres

81.Vendimi Nr. 81, date 15.07.2015Projekti Kerkimor Shkencor ”Kisha Paleokristione ne Suken e Gjelit” – IA

82.Vendimi Nr. 82, date 15.07.2015 – Projekti Kerkimor Shkencor ”Castrum-i i Vigut ne Antikitetin e Vone” – IA

83.Vendimi Nr. 83, date 15.07.2015- Miratim i raportit paraprak te germimit arkeologjik ”Linja Babice-Sarande”- OST

84.Vendimi Nr. 84, date 15.08.2015 – ”Linja Uznove-Corovode”-OST

85.Vendimi Nr. 85, date 15.07.2015 – Varret e zbuluara ne menyre rastesore ne fshatin Krahes, Tepelene

86.Vendimi Nr. 86, date 15.07.2015 - Ndertimi i shtepive zevendesuese qe preken nga ndertimi i HEC Banje, Gramsh

87.Vendimi Nr. 87, date 15.07.2015 – Standardet e vezhgimit arkeologjik siperfaqesor

88.Vendimi Nr. 88, date 15.07.2015 – Sistemimi biologjik ne Parkun Arkeologjik, Kala Lezhe

89.Vendimi Nr. 89, date 15.07.2015 – Sondazhe arkeologjike ”Rruga Levan-Tepelene”, segmenti Dames-Memaliaj- Loti II

90.Vendimi Nr. 90, date 01.09.2015-Ekspedite pernjohese nenujore ne liqenin e Ohrit

91.Vendimi Nr. 91, date 01.09.2015-Linja Uznove-Corovode, spostimi i shtylles 74

92.Vendimi Nr. 92, date 01.09.2015- Rruga Levan-Tepelene, Qesarat

93.Vendimi Nr. 93,date 01.09.2015 – Ujesjellesi i Librazhdit

94.Vendimi Nr. 94, date 01.09.2015 - Hec Prell

 

96.Vendimi Nr. 96, date 01.09.2015 – New Born

97.Vendimi Nr. 97, date 01.09.2015 – Hec Bigas

98.Vendimi Nr. 98, date 01.09.2015-HEC Veleshnje, KAEXH

99.Vendimi Nr. 99, date 01.09.2015 – Hec Vebdreshe

100.Vendimi Nr. 100, date 01.09.2015- Legalizim Vendimi

101. Vendimi Nr. 101, date 01.09.2015 – Standardet e sondazheve arkeologjike

102.Vendimi Nr. 102, date 01.09.2015 -Relacion shpjegues mbi mbikeqyrjen arkeologjike

103.Vendimi Nr. 103, date 08.09.2015- Ujejsjellesi i Lezhes, STRABAG

104.Vendimi Nr. 104, date 21.10.2015-Raporti i vezhgimit arkeologjik per zonifikimin e ne fshatin Sherishte

105.Vendimi Nr. 105, date 21.10.2015-Raporti i vezhgimit Ujesjellesi Fushe-Kuqe-Durres-AD-STAR

106.Vendimi Nr. 106, date 21.10.2015-Raporti i vezhgimit arkeologjik CE Zheja 1&2

107.Vendimi Nr. 107, date 21.10.2015-Raporti i vezhgimit HEC Qarr-Kaltanj

108.Vendimi Nr. 108, date 21.10.2015-Raporti i vezhgimit arkeologjik Puzi i Zvernecit Perendimor-KAEXH

109.Vendimi Nr. 109, date 21.10.2015-Bypass Fier-Levan-AD-STAR

110.Vendimi Nr. 110, date 21.10.2015-Propozimi per rishikimin e zonifikimit arkeologjik te Durresit-IA

111.Vendimi Nr. 111, date 21.10.2015-Kryerja e sondazheve ne Kaskaden e Devollit nga shoqeri te licencuara ne arkeologji

112.Vendimi Nr. 112, date 21.10.2015-Licence per shoqri arkeologjike ABKONS

113.Vendimi Nr. 113, date 18.11.2015 - Rehabilitimi i hapesires se amfiteatrit te Durresit

114.Vendimi Nr. 114, date 18.11.2015-Raporti i vezhgimit arkeologjik per Ndertimin e nenstacionit Corovode

115.Vendimi Nr. 115, date 18.11.2015-Kerkese per legalizim Astrit Mecaj

116.Vendimi Nr. 116, date 18.11.2015-Kerkese per legalizim Jetnor Hoxhaj

117.Vendimi Nr. 117, date 18.11.2015-Kerkese per legalizim Idriz Capi

118.Vendimi Nr. 118, date 18.11.2015-  Orikum

119.Vendimi Nr. 119, date 18.11.2015-Relacion mbi zbulimin rastesor te nje varri-Dukat i Ri

120.Vendimi Nr. 120, date 18.11.2015-Relacion mbi zbulimin rastesoir te nje varri, Krahes-Zhulaj

121.Vendimi Nr. 121, date 18.11.2015-Realizimi i sondazheve ne Bypass Vlore

122.Vendimi Nr. 122, date 18.11.2015-Raporti i vezhgimit per Kompleksin turistik Playa del Este-KAEXH

123.Vendimi Nr. 123, date 18.11.2015-Raporti i sondazheve arkeologjike ne Linjen Llapaj-Peshkopi 

124.Vendimi Nr. 124, date 18.11.2015 - Hec Zall Xhuxhe

125.Vendimi  Nr. 125 date 22.012.2015 – Depozitat bregdetare te karburanteve, Porto Romano

126.Vendimi Nr.126, date 22.12.2015 -Kompleks hotelier, Baks, Rrjoll, Velipoje, Shkoder

127.Vendimi Nr.127, date 22.12.2015 -Linja e transmetimit 400 kv Shqiperi-Kosove-OST

128.Vendimi Nr.128, date 22.12.2015 -Ujesjellesi, qyteti i Sarandes

129.Vendimi Nr.129, date 22.12.2015 -Ujesjellesi ne qytetin e Lezhes dhe Balldrenit

130.Vendimi Nr.130, date 22.12.2015 -Koncept germimi, Bypass Fier-Levan

131.Vendimi Nr.131, date 22.12.2015 -Ndryshimi i kufijeve, Parku Arkeologjik i Amnatias

132.Vendimi Nr.132, date 22.12.2015 -Rruga Levan-Tepelene