Prezantim dinjitoz, me interes për auditorin, i Agjencisë së Sherbimit Arkeologjik në Simpoziumin e XIX, Për “Menaxhimin e Trashëgimise”, në Sofie Bullgari. Prezantimi i ASHA “Projekti i Linjes së gazsjellësit TAP në Shqipëri – një mundësi potenciale për arkeologjinë”, ishte një ndër ato që ngjalli interes në rrethin e arkeologeve për nga mënyra e menaxhimit nga pikëpamja arkeologjike, të rejat që ka sjellë në zbulimet arkeologjike dhe bashkëjetesen e tyre me zhvillimin në territor si një proces integral.

 

WhatsApp Image 2018-03-23 at 11.02.49 AM (1) WhatsApp Image 2018-03-23 at 11.04.23 AM WhatsApp Image 2018-03-23 at 11.06.34 AM WhatsApp Image 2018-03-23 at 11.06.35 AM WhatsApp Image 2018-03-23 at 11.06.42 AM WhatsApp Image 2018-03-23 at 11.06.43 AM (1) WhatsApp Image 2018-03-23 at 11.06.43 AM (2) WhatsApp Image 2018-03-23 at 11.06.43 AM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>