IMG_0932

Agjencia e Shërbimit Arkeologjik, në datë 28 Maj 2015 ora 09:00 organizon Workshop-in me temë “KONSERVIMI ARKEOLOGJIK, METODA DHE PRAKTIKA, PËR NJË MBROJTJE TË QËNDRUESHME TË VLERAVE ARKEOLOGJIKE”

Fletepasolje Workshop

7.Programi i Workshop Maj 2015

 

Workshop-i me temë “KONSERVIMI ARKEOLOGJIK, METODA DHE PRAKTIKA, PËR NJË MBROJTJE TË QËNDRUESHME TË VLERAVE ARKEOLOGJIKE” u mbajt ditën e enjte,në 28.05.2015 :

Foto gjatë takimit!

Pergatitjet per fillimin e takimit. IMG_0972 IMG_0978 IMG_0990 IMG_0993 IMG_1000 IMG_1005 IMG_1011 IMG_1036 IMG_1060 IMG_1012 IMG_1062 IMG_1068 IMG_1106 IMG_1107 IMG_1108 IMG_1110 IMG_1112 IMG_1113 IMG_1114 IMG_1115 IMG_1118 IMG_1123

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>